Despre noi

SILTEC GLOBAL TECHNOLOGIES  este o firmă baimareană, cu capital românesc, importator şi distribuitor în România de echipamente industriale şi comerciale. Un traseu singur şi asumat al afacerii ne-a adus-o în poziţia de reprezentant al unor brand-uri de prestigiu. Orice afacere de profil poate să crească, să se dezvolte şi să ţină pasul cu noutaţile tehnologice dacă apelează la soluţii profesioniste.

Koyuncu TAS

Koyuncu Ticaret A.Ș., producător și distribuitor național de gaze industriale din 1977. Producatori de cuplaje de butelii certificate TPED, rampe de umplere, gaze industriale lichefiate si comercializare butelii de diferite capacitati.

Inox CVA

Cel mai mare producător mondial de echipamente de transport criogenic. INOXCVA cuprinde patru companii care se complimentează perfect prin gama individuală de produse si expertiza tehnică in domeniul criogenic.

Klass

Producator sisteme de ridicare - transpaleti electrici, stivuitoare/lize cu catarg (actionare manuala, semi -electrica si full electric), cu controler CURTIS -cel mai folosit controler profesional, lize electrice, mese hidraulice fixe, platforme hidraulice.

BETA TOOLS

Producător de renume mondial în domeniul sculelor de mână, BETA-TOOLS este lider în producţia de scule profesionale de mână utilizate într-o mare varietate de domenii de lucru: în construcții, în industria hidraulică, electrotehnică și în industria de automobile.

IWELD

IWELD INDUSTRIAL este unul din cei mai mari producători de aparate de sudura industriale şi semiprofesionale din Europa. De peste 15 ani, cu investiţii constante în cercetare şi dezvoltare, IWELD INDUSTRIAL aduce mereu îmbunătăţiri aparatelor şi sistemelor de sudură.

SMART QUALITY

Oferta noastră satisface cerințe ale utilizatorilor de : Aparate de spălat cu presiune, utilaje de mica mecanizare, compresoare, scule pneumatice, scule electrice profesionale, scule de mana, echipamente de protectie, discuri abrazive, accesorii si consumabile.

Parteneri

Adauga detaliile tale pentru a fi la curent cu promotiile noastre!