PolishRomanian

Despre noi

SILTEC GLOBAL TECHNOLOGIES  este o firmă baimareană, cu capital românesc, importator şi distribuitor în România de echipamente industriale şi comerciale. Un traseu singur şi asumat al afacerii ne-a adus-o în poziţia de reprezentant al unor brand-uri de prestigiu. Orice afacere de profil poate să crească, să se dezvolte şi să ţină pasul cu noutaţile tehnologice dacă apelează la soluţii profesioniste.

Koyuncu TAS

Koyuncu Ticaret A.Ș., producător și distribuitor național de gaze industriale din 1977. Producatori de cuplaje de butelii certificate TPED, rampe de umplere, gaze industriale lichefiate si comercializare butelii de diferite capacitati.

Inox CVA

Cel mai mare producător mondial de echipamente de transport criogenic. INOXCVA cuprinde patru companii care se complimentează perfect prin gama individuală de produse si expertiza tehnică in domeniul criogenic.

BETA TOOLS

Producător de renume mondial în domeniul sculelor de mână, BETA-TOOLS este lider în producţia de scule profesionale de mână utilizate într-o mare varietate de domenii de lucru: în construcții, în industria hidraulică, electrotehnică și în industria de automobile.

Parteneri

Adauga detaliile tale pentru a fi la curent cu promotiile noastre!