Despre transpaletii cu catarg si cum sa il alegem pe cel potrivit (II)

Achizitia transpaletului depinde de mai multi factori: buget, spatiu, acces la energie elctrica, inaltimea de ridicare si capacitatea de ridicare. Este importanta de stiut capacitatea reziduala necesara de ridicat la cel mai inalt raft pentru a putea alege echipamentul potrivit. Organizarea depozitului si a rafturilor trebuie facuta astfel incat paletii grei sa fie depozitati pe rafturile inferioare iar cei usori pe rafturile superioare. E necesar sa stim cati paleti vom stivui/zi, care este greutatea acestora si cat de inalte sunt rafturile.


Intr-un lant de aprovizionare modern, bunurile sunt in mod normal depozitate in rafturi pe mai multe niveluri, adesea cu inaltimi de la 4 metri in sus. In aceste depozite majoritatea marfurilor sunt transportate si apoi depozitate cu un stivuitor electric. De cele mai multe ori este primul utilaj pe care un client il cumpara dupa ce un transpalet nu mai este suficient.

Pentru consiliere in alegerea transpaletului sau a stivuitorului necesar va stam la dispozitie la adresa office@siltec.ro sau la telefon 0751-342342 – valabil si pentru mesaje WhatsApp.

Vrei sa afli cum te putem ajuta?

Adauga detaliile tale pentru a fi la curent cu promotiile noastre!