Termeni si conditii

Termeni legali

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

SC SILTEC GLOBAL TECHNOLOGIES SRL este proprietarul paginii web www.siltec.ro,  pagină proprie administrată și menținută cu informații despre partenerii societății.

Elemente definitorii

Definim următorii termeni:

Vizitator – orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociații, care acționează în scopuri din afara activității sale comerciale, industriale sau de producție, artizanale ori liberale;

SGT- societatea comerciala SC SILTEC GLOBAL TECHNOLOGIES SRL, având:
Punct de lucru:
Str. Lacatus, nr.12 , 430162, Baia Mare, Maramures, România
telefon: +40 751 342 342, office@siltec.ro
Sediu:
Str.Moldovei nr.21/36, Baia Mare, Maramures
CIF: RO31788813, Nr.Reg.Com.: J24/503/2013, Banca Transilvania - sucursala Baia Mare, RO02 BTRL RONC RT02 1525 6201

Site- pagina web www.siltec.ro

Bunuri și Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Site, care urmează a fi furnizate de către Siltec Global Technologies SRL , Vizitatorului.

 Drepturi de proprietate Intelectuală (în cele ce urmează DPI) - toate drepturile materiale cum ar fi know-how, dreptul de autor și drepturi în natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate și înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Distribuitor - partener Siltec Global Technologies SRL prin intermediul căruia se realizează comercializare directă către clientul final; produsele nu se pot comercializa pe Site. Specificații - toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor așa cum sunt precizate în Site.

Termeni legali

Informațiile prezentate pe acest site au caracter informativ și de promovare, putând fi modificate de către proprietar, fără o anunțare prealabilă. Acestea nu reprezintă o ofertă fermă de a contracta sau o ofertă fermă de vânzare-cumpărare.
De asemenea, din considerente legate de spațiu și coerenta structurii informației, descrierile produselor pot fi incomplete însă SC SILTEC GLOBAL TECHNOLOGIES SRL face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante, pentru ca produsul să fie utilizat în parametrii constructivi.
Numele site-ului precum și însemnele grafice sunt mărci înregistrate în proprietatea SC SILTEC GLOBAL TECHNOLOGIES SRL și nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fără acordul scris al proprietarului.
Întregul conținut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date - este proprietatea SC SILTEC GLOBAL TECHNOLOGIES SRL și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul SC SILTEC GLOBAL TECHNOLOGIES SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.
Produsele nu se pot comercializa pe www.siltec.ro, iar prezentarea pe site nu este pentru comercializare directă către clientul final. Pentru informații mai detaliate sau achiziționarea produselor, vă rugăm să ne contactați pe e-mail : office@siltec.ro sau la nr de telefon : +40 751 342 342 .
Postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea cu SC SILTEC GLOBAL TECHNOLOGIES SRL se poate realiza prin adresele menționate la secțiunea "Contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, păreri sau adresări ce conțin injurii sau un limbaj neadecvat. SC SILTEC GLOBAL TECHNOLOGIES SRL are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta. Orice încercare de modificare a informațiilor din acest site fără acordul în scris al SC SILTEC GLOBAL TECHNOLOGIES SRL se pedepsește conform legilor în vigoare.
Informația prezentata pe acest site poate conține erori de conținut, procesare sau modificări ulterioare ale producătorilor drept pentru care SC SILTEC GLOBAL TECHNOLOGIES SRL nu poate fi făcut răspunzător de consecințe, pagube directe, indirecte sau pagube speciale ce pot apare din folosirea Site-ului.
Orice legături către paginile web ale unor terțe părți menționate în Site sunt oferite vizitatorului ca un avantaj, însă SC SILTEC GLOBAL TECHNOLOGIES SRL nu deține nici un control asupra paginilor de acest fel. Prin vizitarea acestor site-uri, vizitatorul se familiarizează și este de acord cu termenii de utilizare a acestora.
SC SILTEC GLOBAL TECHNOLOGIES SRL nu este responsabil pentru disponibilitatea acestor site-uri externe, nu sprijină și nu este responsabil pentru conținutul lor, reclama, produse, sau alte materiale de pe sau disponibile pe astfel de site-uri. Vizitarea altor pagini de internet de catre utilizator, se face pe proprie răspundere și în conformitate cu termenii și condițiile existente pe respectivele pagini de internet.